h1

Alles ist (nicht) Fussball !!!!!!!

juni 26, 2006

Fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold, fodbold ….

Keder du dig?

Ja, det er vi sandt for dyden da også andre, der gør. For kede sig, kan man da kun, hvis man i denne sommertid måtte vælge at sætte sig foran flimmerkassen. På begge landsdækkende TV-kanaler har der nu i en hel måned stort set kun været fodbold i VM – og vi skal par tout se alle kampene og ofte også kunne gense dem.

Livet er ganske enkelt for kort til VM i herrefodbold … Tænk hvis der var flere, der i stedet for at sidde passivt foran TV-fladskærmen, brugte tiden på at lære noget nyt.

Tænk hvor klog en nation, vi så ville være blevet. Bare inden for den sidste måned ville vores samlede IQ kunne være løftet med flere %-point. I stedet for er den faldet. For klog bliver man i hvert fald ikke af at se på 22 mænd rende rundt og sparke til en rund læderbold.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: