h1

Danske chefer er middelmådige

november 30, 2006

Danske chefer klarer sig åbenbart ikke for godt. Det viser en stor international undersøgelse foretaget af Kelly Services. Men hvad er det så medarbejderen efterlyser af en god chef? I en artikel på Business.dk siger Kelly Services’ administrerende direktør i Danmark, Henrik Bruun, følgende:

“Hvis vi ser på, hvad medarbejdere siger, der er vigtigt for dem, så ønsker de en arbejdsplads med en god stemning, et stimulerende arbejde, en vis grad af selvstændighed samt feedback fra deres chefer. At en chef tager sig tid til at fortælle en medarbejder, at han eller hun har lavet et godt stykke arbejde, eller at give ham eller hende konstruktiv feedback, kan gøre en stor forskel. Mange arbejdsgivere er bevidste om dette, men ikke alle. Nogle gange har chefer så travlt med at lede virksomheden, at de ofte overser de menneskelige aspekter, der jo er så afgørende”.

Undersøgelsen viser i øvrigt, at mexicanske ledere er blandt topscorerne. Det er interessant. Hvad er det mon, vi kan lære af de mexicanske ledere? Har det noget med passion og følelser at gøre? Skal der mere latinamerikansk samba ind på de danske ledelsegange…

Har du et bud på skriv gerne en kommentar!

Du kan læse hele artiklen her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: