h1

Sådan løser DR krisen?

marts 14, 2007

Selv om vi lever i en tid, hvor det er 4-hjulstrækkere, friværdi, luksusrejser og (overforkælede) curling-poder, der er omdrejningspunkt for de fleste mennesker i kongeriget, så må man alligevel håbe på, at der i DR´s ledelse og medarbejderstab er en god portion social ansvarlighed tilbage.

Denne ansvarlighed kunne man passende vise ved, at ALLE DR´s medarbejdere og ledere kollektivt vælger at gå ned i løn. En lønnedgang, der skulle modsvare besparelsen ved at afskedige de ca. 300 medarbejdere, som har været på tale.

Topledelsen – og bestyrelsen – kunne passende gå foran og påtage sig en større del af besparelsen ved at acceptere en nedgang i honorar på ca. 25 %. Det ville have en god signalværdi.

Mig bekendt er lønningerne i DR i forvejen på et ganske pænt niveau, så mon ikke de fleste kan klare en nedgang på ca. 10 %. Og hvem vil ikke gerne gøre en indsats for at bevare en arbejdsplads, der – som et af de eneste nyhedsmedier i Danmark – har en reel bevaringsværdi?

En sådan aktion ville tilmed rydde alle avisforsider og for en gangs skyld give DR positiv medieomtale.

Så kom i gang, før mismodet og frygten handlingslammer hele organisationen … og skaber en større, dybere og mere fundamental krise i DR.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: