h1

Ugens råd: Sorter i og deleger dine opgaver

april 13, 2007

Der er god fornuft i, at du begynder at koncentrere dig om de opgaver, som du er bedst til – og lader en anden – evt. mod betaling – løse de andre opgaver.

Hvorfor i al verden spilde tid på noget, som du ikke elsker at gøre, ikke har talent for, og som fratager dig værdifuld tid og energi?

Deleger eller overdrag i stedet for disse nødvendige, men for dig ikke-motiverende opgaver til en eller flere, der kan klare dem hurtigere og bedre, end du kan.

Så kig dig selv i spejlet. Er du f.eks. iværksætter og hader du at bruge masser af energi- og lyst-dræbende tid hver aften på bogføringen, så overvej om ikke det var bedre at købe denne service ude i byen.

Jo, det koster lidt penge. Men tænk på, hvor mange nye opgaver eller ideer, du kan få ved at bruge den frigjorte bogførings-tid på de ting, der virklig betyder noget – og skaber værdi – for din iværksætterdrøm.

Kilde: Nyhedsbrev fra Mark Victor Hansen: Rich Results – Concentrate on What You Do Best – Pay Someone Else to Do the Rest, April 13, 2007

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: