h1

Riis til egen røv …

maj 25, 2007

Så kom nyheden hele cykeldanmark og den øvrige cykelverden har ventet på i 11 år.

Bjarne Riis indrømmer doping-misbrug.

Det er jo altid godt at bekende sine synder. Og vi er her på bloggen store fortalere for, at man lærer af sine fejl. Lad os så håbe på, at medieverdenen også lærer af de fejl, de begår – og har begået – i konteksten af doping. Og at sponsorerne, der har støttet de dopede cykelfolk, gør det samme.

Alt dette værre sagt – så er det naturligvis et stort spørgsmål, om man kan have tillid til Bjarne Riis som p.t. siddende leder af et cykelhold, der gerne vil fremstå som renheden selv.
Riis vil gerne have os til at kigge fremad. Så vi undgår doping i cykelsporten fremover. Og det er da prisværdigt. Om man så skal tro på ræven, der gerne vil vogte gæssene, er dog et meget åbent spørgsmål.

Måske burde han sige slut, prut og finale – da Riis´ selverkendelse burde være kommet langt, langt tidligere … Troværdigheden hænger i hvert fald i en meget tynd tråd.

Desuden er der mange rådgivere, sponsorer, ansatte og ryttere på CSC-holdet, der burde tænke sig godt og grundigt om i de næste dage …
Hvad mener du? Hvad skal konsekvensen være? Hvordan skal pressen reagere? Hvordan skal virksomhederne, der tjener tykt på dopede idrætsstjerner, “straffes”? Og hvem hykler egentlig mest i den her situation?

Reklamer

4 kommentarer

  1. Jeg tror ham ikke over en dørtærskel, det har jeg aldrig gjort. Mener også han burde lukke og slukke, og hvis ikke han gør, bør han boykottes fuldstændig, ligesom cykelunionerne burde ekskluderer ham og andre misbrugere fra cykelsporten fremover. Hvis de andre på holdet (CSC), vil være troværdig – sådan rigtige, forlanger de, han går af. Som du siger, man sætter ikke ulven til at vogte får!


  2. Tak for kommentaren. Ja, det er svært at have/bevare tillid til et menneske, der for åben TV-skærm har løjet mindst 117 gange om sit forhold til de stærke “heste-piller”.

    Så du i øvrigt B. S. Chrristiansen i Go´Aften Danmark – der nærmest på patetisk vis holdt hånden over sin arbejdsgiver Riis. Nu er han jo også meget højt betalt af cykelholdet for sin “coaching”, så det er måske forståeligt …?!!! Men lad os da håbe på, at nogle af de andre virksomheder, der bruger B. S., tænker sig om en ekstra gang, inden de bruger ham igen.

    Eller er vi kommet så langt ud i “vores etik” (læs: mangel på samme), at det er fint med rådgivere, der ser igennem fingrene med de ulovligheder, som deres klienter/kunder begår ..??


  3. Det ser sådan ud, og hvad er det så værd – ikke en “dyt” – verden ér af lave!!! 😦 Og selvtak for kommentar og mail 😉 Jeg så ikke B.S. i Go’aften Danmark, og godt det samme, for jeg er syg og har feber, og havde jeg set det, var feberen da steget og ligeledes blodtrykket. Nej jeg undgik alle indslag om det, fordi jeg synes, det er i den grad til at brække sig over!!!


  4. Jeres indlæg fortæller meget lidt om sporten og de personlige valg en mand langsomt glider hen imod i sit livs valg. det fortæller mere om en begrænsethed i bære i jer. hør på jer selv og jeres simple dom.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: