h1

Da fodbolden blev til en boksebold

juni 19, 2007

Politiets ganske uforståelige beslutning om ikke at føre en straffesag i forbindelse med Christians Poulsens nedbankning af en modspiller i landskampen mod Sverige, kan meget vel være starten på en glidebane … I hvert fald er den yderste konsekvens, at det nu kan opfattes som helt OK at slå et andet menneske ned bare man løber rundt på en fodboldbane sammen med en masse andre “idioter”.

Jeg troede egentlig, at vi levede i en retsstat, hvor der var lighed for loven, men der er åbenbart mere lighed – eller er det måske det modsatte? – for mænd med hang til at sparke til en bold … og samtidig slå på deres modstandere, som om de samtidig med fodboldkampen var i gang med en boksekamp.

Det dufter ikke pænt. Lad os håbe, der er nogle fornuftige mennesker i fodboldens verden – selv om de er svære at få øje på – der kender betydningen af ordet selverkendelse … og selv tager affære i sagen.

Det ville klæde fodboldsporten, hvis den fandt ud af, at det alene er hovedet og fødderne, der bruges på en fodboldbane – ja, altså når vi lige ser bort fra indkast, hvor det jo netop er tilladt at bruge hænderne 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: