h1

Positiv tænkning på skoleskemaet

januar 29, 2008

I USA har flere universiteter stor succes med at tilbyde kurser i positiv tænkning.

På Harvard University – et af Amerikas mest anerkendte universiteter – er et kursus med titlen “Positive Psychology” faktisk et af de mest populære kurser, der udbydes. I 2006 var der mere end 800 studerende, der skrev sig op til kurset, hvor der sættes fokus på: “… the psychological aspects of a fulfilling life, including topics such as happiness, self-esteem, empathy, friendship, love, achievement, creativity, music, spirituality and humor.

Du kan læse mere kurset her.
Se også videoen – der er et link i artiklen – hvor professoren, der står bag kurset, bliver interviewet og udfordret af talkshow-værten Jon Stewart, som synes det er morsomt, at man kan slippe afsted med at undervise i sådan noget på et seriøst universitet.

I artiklen – Happiness 101 – er der en fin omtale af flere amerikanske universiteter, der tilbyder lignende kurser. Og forfatteren går lidt mere i dybden med, om denne slags kurser har en positiv effekt på de studerendes liv.

One comment

  1. […] 27 07 2008 Vi har tidligere været inde på Harvard University´s mest populære kursus (link), hvor de studerende arbejder med begrebet “Happiness” […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: