h1

Inkompetencens højborg – Europa-Parlamentet

juni 4, 2009

Når man sidder og ser den afsluttende debat op til valget til Europa-Parlamentet på DR1 (sendt den 4. juni 2009), forstår man så sandelig godt, at det er svært at få danskerne gjort interesserede i processen ….endsige fatte “sympati” for projektet.

Kandidaterne – med et par ganske få undtagelser på de ydre fløje i begge ender af det politiske spektrum – lyser så langt væk af inkompetence, at det gør ondt helt ned i lilletåen. Ikke mindst “perlerækken” af fallerede, afdankede og udsmidte tidligere folketingspolitikere glimrer i deres åbenlyse stupiditet ….

Hvor dum skal man egentlig være for at blive stillet op som kandidat til Europa-Parlamentet? Ja, når såvel Jens Rohde og Bent Bendtsen er spidskandiidater for deres respektive politiske baglande, så må man konstatere, at der er endog meget, meget højt til loftet.

Det tror da fanden, at EU-systemet for det meste kendes for termer som: personlig berigelse, korruption, lobbyisme, diæter, jagtrejser, hovedløs landbrugsstøtte, skattefrie lån til bilkøb und so weiter …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: