h1

Undervisning i verdensklasse

november 11, 2010

Desværre er den måde den siddende regering i Danmark ser og praktiserer undervisnings-politik på ikke i verdensklasse. Regeringens rigide, mekanistiske og meget indskrænkende syn på læring og undervisning – praktiseret af en sand mesterække af inkompetente undervisningsministre – efterlever stort alle de fejl som Ken Robinson påpeger i denne visuelle præsentation af et af hans fantastiske foredrag om uddannelsessystemet.

Jeg tvivler desværre på, at den siddende undervisningsminister er klædt på til at forstå Sir Ken´s budskaber. Skolepengene spildes jo desværre nogle gange. Men man kan jo altid håbe, at en af hendes mange embedsmænd så kan hjælpe hende lidt på vej.

Budskabet burde i hvert fald lande på hendes bord – samt i øvrigt på bordene hos alle dem, der rundt i landet har indflydelse på eller er direkte involveret i den pædagogiske udvikling på og af vores skoler og uddannelsessystemer. Der er nemlig lang vej til verdensklasse – og vi når aldrig dertil, hvis vi fortsætter med det nuværende paradigme for, hvad god/effektiv læring og undervisning er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: