h1

Dovne Robert & Klynke Ol(e)sen

september 12, 2012

Er Dovne Robert, der ikke gider tage et hvilket som helst lortejob, dum, doven og egoistisk?

Fortjener han al den negative fordømmelse, som politikerne fra stort set alle sider – ikke mindst anført af de to altid højtråbende, men desværre også småtbegavede, liberalistiske klynke-politikere Ole B. og Joachim B. Ol(e)sen – overstør ham med?

Tjahhhhh, direkte samfundssind er det vel ikke udtryk for, når Robert ikke gider feje gulvet i en burgerrestaurant. På den anden side, er det vel også ganske ærligt, at manden har en holdning til at ville have et arbejde med kvalitet i – og noget, der modsvarer den uddannelse, han har taget.

Og dermed ikke være sagt at der er noget galt med rengøringsarbejde. Tværtom, i min optik, er det et job, der burde have langt mere status, og derfor burde aflønnes mindst lige så godt som jobbet som folketingspolitiker, da nytteværdien af rengøringsarbejde langt overstiger nytteværdien af folketingets indsats. Ikke mindst set i lyset af den enorme mængde gylle, der hver dag vælter ud af politikernes tomhjernede retorik.

Det kræver i hvert fald sin rengøring at få al den politiske spildolie spulet væk – og derfor er det da også befriende, at Robert som direkte gylle-mod-spreder brager igennem mit sit budskab og får forargelsen til at blomstre …

Det korte af det lange er dog, at de altid snøvlende og snakkende politikere burde bruge deres energi på at skabe nogle jobs fremfor at skyde på en enkelt galning (eller et geni) som Dovne Robert, der på ingen måde er repræsentativ for den store gruppe, der desværre ikke kan finde noget arbejde – og derfor må tage til takke med understøttelse eller kontanthjælp.

Var der nogen, der sagde kollektiv fordummelse i bedste sendetid direkte fra folketingssalen ….?

Og hvad skal man egentlig være mest forarget over i den her sag …????

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: